Webdesign &
UX/UI design.

Et hjemsted for dit brand, der afspejler dine værdier og budskaber.

SENESTE PROJEKTER

Fokus på målgruppenEt godt webdesign kræver god UX og UI.

Vi tør godt gætte på, at formålet med din forretning er at sælge et produkt eller en ydelse – derfor skal dit website selvfølgelig være skræddersyet til dit behov. Webdesign skaber en bro mellem dig og din målgruppe, men at bygge en bro der holder, kræver nogle knivskarpe håndværkere. Derfor tror vi på, at man ikke kan skabe et værdiskabende website uden UX og UI design.

Hvad er UX og UI design, spørger du? Det er forkortelser for henholdsvis “User Experience Design” og “User Interface Design”, og er kort sagt håndværket bag, at skabe den bedst mulige brugeroplevelse for din målgruppe. Hvor UX design har fokus på brugervenligheden, har UI design fokus på den visuelle stil af dit website.

Vil du vide mere om webdesign?

Nysgerrig på vores proces og pris?

Processen bag et webdesign

Hvordan gør vi?

01.

Strategi

Vi skal forstå jeres forretning på et dybere niveau. Opstartsmøder, research, brancheanalyser og planlægning skaber fundamentet for en snorlige proces.

02.

Design

Vi udvikler og producerer wireframes, mockups, video og foto inden vi koder hjemmesiden. Når alt står skarpt, udvikler og klargøre vi lanceringen af dit website.

03.

Lancering

Når websitet er færdigt, laver vi et kvalitetstjek og sætter den derefter i søen. En friktionsfri lancering – Ja tak! Hvis der er behov, hjælper vi naturligvis med den fremtidige drift.

PrisHvad koster et webdesign?

Hvis du leder efter et website i prisniveauet ≈10.000 kr. er vi desværre ikke din samarbejdspartner. Hos Pipedown leverer vi ikke hurtige og nemme klap-sammen-madder. Vi elsker at gå i dybden med brands og finde frem til løsninger, som ikke kun er flotte og lækre, men også resultatorienteret. Af denne grund hjælper vi typisk kunder med et startbudget mellem 25.000 kr. og 100.000 kr. Du vil nok kunne finde en ny hjemmeside til en pris under budgetter som disse, men vi tror på, at “en hurtig hjemmeside” i sidste ende er dyrere for din forretning

Du kommer i godt selskab

Hos Pipedown, har vi hjulpet private og offentlige brands af alle størrelser. Om dit brand er ny i branchen eller har været her i mange år, vil kreativ filmproduktion styrke relationen til jeres målgruppe. Har du lyst til at være kreativ sammen med os – så er du velkommen på holdet.


FAQ

Alle slags. Fra store webshops til små portfolio sites. Vi er klar på dit projekt så længe der en konkret udfordring vi kan løse gennem webdesign.

Vores første step af designprocessen starter typisk inden for 7 dage. Vi ved godt, at når først aftalen er i hus, kan det kun gå for langsom om at få projektet skudt i gang.

Afhængig af, hvor omfattende projektet er, tager hele webdesign processen fra A til Z typisk mellem 3 og 6 uger.

Vi arbejder med alle virksomheder og brands, som har lyst til at være kreative og skille sig ud. Som man siger “boring is bad for business”, og det er vi faste tilhængere af.

Fordi vi har gjort det her mange gange før. Du finder intet samlebåndsarbejde hos os. Ikke to projekter er ens, og sådan skal det forblive.

I et samarbejde med os, skræddersyer vi processen i samarbejde med dig. Vi laver en plan som er effektiv og overholder deadlines.

Fortæl os om dit projekt

Vi er lutter øre.