Filmproduktion
af alle facetter

Connect med din målgruppe igennem kreativ filmproduktion.

SENESTE PROJEKTER

Struer kommune

AGF Esport

Connect med målgruppenFilmproduktion connecter dig og din målgruppe.

Filmproduktion består af mange typer af film, som alle har deres funktion. Brandingfilm, reklamefilm og reklamekampagner er bl.a. nogle af de typer af film, som giver din målgruppe muligheden for at føle og forstå dit brand. Når først din målgruppe forstår, hvorfor din virksomhed unik, er relationen allerede startet.

Vil du vide mere om filmproduktion?

Nysgerrig på vores proces og pris?

Processen bag en filmproduktion

Hvordan gør vi?

01.

Pre-produktion

Alt skal planlægges når vi skal producere en film, som går rent hjem hos din målgruppe. Vi starter med et kort brief, hvor vi lærer jeres virksomhed bedre at kende. Herefter udvikler vi storyboards, manuskripter og skudplaner.

02.

Produktion

Vi samler det bedste hold til at løse netop dit projekt. Med vores eksterne netværk af +20 professionelle filmfolk, kan vi løfte projekter af alle størrelser. Med holdet på plads, finder vi lokationer og gør klar til at producere.

03.

Post-produktion

Redigeringen af projekt er alfa og omega. Med en harddisk fyldt med optagelser, skal vi forme historien på den bedst mulige måde. Vi tilføjer skræddersyet lydmix, grading og grafik til produktionen.

PrisHvad koster en filmproduktion?

Pipedown er et hold af både interne og eksterne, hvor vi har kompetencerne til, at skrue kvaliteten helt i top. Ukonkret sagt, afhænger prisen af dine behov og ambitioner. Typisk set, hjælper vi kunder med et startbudget mellem 20.000 kr. og 100.000 kr, men har også hjulpet kunder med budgetter på +100.000 kr.

Du kommer i godt selskab

Hos Pipedown, har vi hjulpet private og offentlige brands af alle størrelser. Om dit brand er ny i branchen eller har været her i mange år, vil kreativ filmproduktion styrke relationen til jeres målgruppe. Har du lyst til at være kreativ sammen med os – så er du velkommen på holdet.


FAQ

Vi ved godt, at når først vi igangsætter et projekt, kan det kun gå for langsom med at få produktionen skudt i gang.

Som regel starter vi pre-produktionen af dit projekt inden for 14 dage.

Vi arbejder med alle virksomheder og brands, som har lyst til at være kreative og skille sig ud. Som man siger “boring is bad for business”, og det er vi faste tilhængere af.

Fordi vi har gjort det her mange gange før. Du finder intet samlebåndsarbejde hos os. Ikke to projekter er ens, og sådan skal det forblive.

I et samarbejde med os, skræddersyer vi processen i samarbejde med dig. Vi laver en plan som er effektiv og overholder deadlines.

Fortæl os om dit projekt

Vi er lutter øre.